Konserter

Vill ni beställa biljetter bläddra ner på sidan

Scanna in QR-koden med QR-läsaren eller kopiera koden/spara till bilder och klistra in i Swish-appen, för den konsert ni vill avnjuta. I historiken på Swish får ni ett bevis på erlagt betalning. Ni kan även betala direkt via vårt Swish-nummer 123 311 27 94 om ni vill beställa fler biljetter på en gång (var då noga med att ange dag och tid). Det går även att betala via postgiro 479739-5, (var även här noga med att ange även namn, dag och tid). Nedan följer svar på tidigare ställda frågor.

Välkomna till Julkonsert i Nicolai eller Christmas carols med Visby vokalensemble.

Frågor och funderingar kring QR-koden som kommit kören till handa:

  • Vi fick inte biljett när vi beställde plats till konserten, hur kan vi visa att vi har betalt? Svar: När ni använt och beställt en biljett via QR-kod så får ni en Swish-historik, denna används som biljett.
  • Hur vet vi att vi fått plats på konserten? Svar: När det är fullt så försvinner möjligheten att beställa biljett på det specifika evenemanget.
  • Vi skulle vilja ha möjligheten att ställa fler biljetter genom att själva ange beloppet, det skulle underlätta. Svar: Det är första gången kören använt den här möjligheten och vi har inte inset alla fördelar för er som beställer, men tar till oss detta och lovar ta med denna möjligheten till kommande konserter.
  • Det går inte att beställa biljett med QR-koden, går det att köpa biljett på annat sätt? Svar: Det går att betala med Swish till Swish numret 123 311 27 94 eller direkt till postgironumret 479739-5. Ange namn, datum och tid som meddelande på formen Namn, dag, timme. Vi har en lista och prickar av er vid ankomst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × två =