Hyr kören eller sjung med oss

Sång vid Tryffelceremonin i Visby Domkyrka.
Sommarkonsert i Vårdklockans kyrka.
Repetition med Karin Eklund i Vårdklockans kyrka
På besök i Berwaldhallen. Visby Vokalensemble är på väg till på väg till Norrtälje för konsert och samkväm med Roslagens vokalensemble.
Vi sjunger på invigningen av kryssningskajen i Visby hamn.

Musik eller för middag, konferens och kongress

Visby Vokalensemble sjunger musik före eller under en middag ca 2 x 10 minuter. Ett program med gotländska låtar, dryckes- och festmusik –  vi kan också delta i serveringen av drycker vilket brukar uppskattas.

På stadsvandringen eller utflykten

Visby Vokalensemle sjunger stämningsfull musik som passar i en medeltida ruin. Om det är under den mörka årstiden så tänds facklor. Om man ska besöka en kyrka är det mycket mer minnesvärt att få njuta av vacker musik i kyrkan. Vi föreslår tex Lau kyrka där deltagarna kan placeras i mitten av den stora kyrkan och bli omgivna av musik. Programmets längd kan anpassas efter årstiden och publikens önskemål.

Pris per framträdande varierar med programmets längd och hur många musiker/korister som deltar. Minimum 5000 kronor, begär gärna en offert.

Sjung i kör

Vill du sjunga i kör? Du är välkommen att ta kontakt oss så får du mer information!

Mer information innan vi ses

Visby vokalensemble ser till att tonsättare och textskapare får betalt och vi gör det via STIM, vi vill också kosta på oss hög kvalitet i vårt musikaliska ledarskap samt att vi har kurser och helgträffar då vi djupdyker i finslipningen av de sånger vi ska framföra på våra konserter. För att detta ska vara möjligt har vi en medlemsavgift. Medlemsavgiften är 200 kr per månad, 2400 kr per år, är du studerande gäller halva avgiften, dvs 100 kr per månad eller 1200 kr per år. Om medlemsavgiften påverkar ditt beslut, kan reducerad ordinarie avgift vara ett alternativ, under en period? Vi löser det.
Välkomna för audiens!

Visby vokalensemble en inkluderande hållbar kör. 

 

Skicka ett meddelande till oss

 
För ytterligare information, fyll i kontaktformuläret direkt på sidan här så här vi av oss till dig.